VALSE TWITTERTROLLEN!

nieuwe complottheorie

 

Laat ik mijn eigen bescheiden bijdrage leveren aan het groot aantal complottheorieën dat op dit moment ,  “toevallig” net voor de Amerikaanse verkiezingen in november, rondspookt  op het internet en de “sociale media”. Amerika het land van de onbegrensde mogelijkheden en dito stommiteiten. Ik heb er mijn gedachten over laten gaan en in een deep state* van opperste helderheid kwam ik al smedend als een volleerde  cabal-hero en bekend met alle ins en outs van het betere complot      tot de volgende volledig transparante  conclusies.

deep state het paranoïde idee dat er achter de schermen in Amerika  een vijandige  macht; een staat in de staat aan het werk is die de werkelijke macht in handen heeft. Een groep gevormd door  voornamelijk democraten en Joden. Een ondergrondse samenzwering  die  zich handhaaft door kunstmatige levensverlenging . daarvoor een medicijn slikt  gemaakt uit het bloed van kinderen.

 

QAnon .de moderne variant van de ku klux klan

Het kan niet anders dan dat het oplaaien van het geweld tussen betogers onderling in Portland Oregon Amerika het werk is van Russische trollen*.https://nl.wikipedia.org/wiki/Trol_(internet) Het doel; de stomste aller presidenten ooit , president Trump*,https://nl.wikipedia.org/wiki/Donald_Trump aan de macht te houden. De dader achter al dit zinloze rappergeweld; de mysterieuze QAnon.*https://nl.wikipedia.org/wiki/QAnon Q. De anonieme , technisch wat minder onderlegde geleerde in de Russische versie van het Britse James-Bondcomlot.*https://nl.wikipedia.org/wiki/James_Bond Waarmee al vanaf de jaren 60 van de vorige eeuw de eenvoudige kindergeesten door middel van poppetjes en speelgoed zijn doordrenkt en vergiftigd .Wat zich heeft vertaald in het huidige complotteren. MI 5 als de Britse geheime dienst mede schuldig maakt aan kindermisbruik door politiek gehandicapten  .

QAnon is ,met 1000 jarige  zekerheid,  een uitgerangeerd, gepensioneerd 65+  lid van de voormalige KGB.*https://nl.wikipedia.org/wiki/KGB_(Sovjet-Unie) Qua profiel; het type van een onopvallende mensmuis met een forse dosis wrok en mensen speciaal vrouwen haat. En om het complot compleet te maken een directe vriend van Poetin.*https://nl.wikipedia.org/wiki/Vladimir_Poetin De huidige Tsaar van deze ineen geschrompelde wereldmacht. Poetin een morele asocraat* die als vaderskind al werkte voor dezelfde geheime organisatie. Zijn bijnaam als kantoorklerk in die tijd; Vladimir de nietszeggende . Ook voor hem was de KGB, erfgenaam van de vooroorlogse NKND,*https://en.wikipedia.org/wiki/NKVD als zijn voormalig werkgever zijn belangrijkste leerschool. Een opleidingsinstituut hoofdzakelijk bekend om de talloze zuiveringen vanaf 1929 tot op ? Onder hun bezielende leiding uitgevoerd. Gespecialiseerd in de grote politieke schoonmaak door het vlekkeloos laten verdwijnen van kritische tegenstanders. Daar heeft hij QAnon samen met Poetin als van jongsafaan zijn leeftijdsgenoten leren verraden. Hen leren slachten voor zijn eigen eeuwig politieke gewin . Wat Poetin in ieder geval een geschat vermogen van 70 miljard dollar opleverde. Niet voor niets dat hij niet van het pluche is weg te branden. Hij ontleent er zijn eeuwige jeugd aan. Een plastisch chirurgische  jeugd  die alleen  voor de mateloze rijken voor altijd lijkt  weggelegd .

 

De anonimiteit op het internet biedt QAnon en zijn Dark Master alle gelegenheid om de Amerikanen met hun Starwars en stripessyndroom geestelijk te ontwrichten. Gewoon door ze op twee verschillende tegengestelde keuzes in 2 verschillende kleuren , zwart en wit, 2 verschillende kanten op  te laten hinkelen. Als laatste het motief; eigenbelang vermomd als een gratis vriendendienst tussen de puppetmaster en zijn leerling usurpator. Ten koste van de Amerikaanse samenleving. Je kunt mij  beter niet tegen te spreken want ik beschik over een automatisch wapen. Waardoor alles zo conservatief  is en moet blijven als dat het is tot in alle eeuwigheid  . Amen.

wie kiest er nou voor zo een toupet!

DEEL II

Net zo waar  en waarachtig als dat de huidige president van Amerika Trump tot de meest stompzinnige mensen op deze aardkloot behoort. Volkomen ongeschikt is als leider van dit eens zo machtige land. Een  diep samenwerkingsverband  van  onderling verbonden staten. Een samenspel van in evenwicht gehouden machten  dat hij eigenhandig met als hanghelpers zijn dochter Ivanka, het ondergeschoven kind van Poetin, en zijn valse vastgoedzoon Jared Kusdher om zeep probeert te helpen . Het bewijs valt te vinden in dat hij over alles twittert als een haan zonder kop. Zonder ergens dieper op in te gaan. De meest eenvoudige zaken hem al snel boven zijn oranje toupet stijgen. Waardoor alles wat hij doet of denkt goedkope symbool politiek wordt Hij keer op keer op leugens en gebrek aan feitenkennis wordt betrapt. Waardoor hij de verkiezing tot grootste Amerikaanse Twittertrol glansrijk van iedereen zelf QAnon wint      . Narcistisch  als hij is waarschijnlijk verguld zal zijn met deze uitverkiezing.  Maar zo als de waard is kiezen zijn gasten  of zo als de oude Romeinen  reeds zeiden ;fatuitas stultorum intelliget  quoniam omnia velit stultitia est ( domheid kiest voor domheid, daar dit het enige is dat de domkoppen begrijpen)

 

De moraal van dit verhaal. Complotteren is niet zo moeilijk. Stukken makkelijker in ieder geval  dan met kennis van zaken  structurele oplossingen aandragen. Een  kunst  die al die zwart wrokkige,  alles  wantrouwende,  steeds   achterdochtige, complotterende  schlechtmensen niet gegeven is .Misschien moet ik wel een steunfonds of een praatgroep voor hen en  de hunnen oprichten ! Maar hoe dom moet dan de gedragstherapeut zijn?
 
ludo