VERDOMME! WAT EEN IRONIE !

OVER GENDER NEUTRAAL LEREN VLOEKEN.

Het zijn verdomd moeilijke tijden voor een verstokte godslasteraar als ik ! Want ze willen mij , Gods grootste geschenk aan de vrouw, verplichten ,zo nodig bij wet, om gender neutraal te vloeken . Onbepaald van geslacht. Op een manier waarmee uit de gebezigde krachttermen niet blijkt of iemand man , vrouw , on of éénzijdig is. Waar HIJ/ZIJ/HET vandaan komt. Noch hoe oud HIJ/ZIJ/HET is . Jong is nooit een probleem. Het zogenaamde op geslacht , etniciteit of op leeftijd profileren.  Terwijl een echte witte man zijn  als een onbeschreven blad alleen een probleem kan zijn  voor roze watjes!

 

Het op het eerste gezicht profileren. Een diepgewortelde gemakzucht die geënt op vooroordelen vrijwel  altijd leidt  tot  de alom gevreesde   discriminatie .  Althans volgens zeggen van één kant.  Het beste wapen daartegen is hoe kan het ook anders  gender neutraal elke aanval pareren. Een blanco papieren oplossing die door de belastingdienst zelf bedacht zou kunnen zijn

! Met als reddende  reden dat geen onderscheid  op basis van het geslacht leidt     tot  een grotere mate van veiligheid en een dieper  gevoel van vrijheid. Wat alleen klopt  als ook werkelijk  iedereen de weg naar zichzelf, zijn eigen seksuele identiteit,  kwijt is. Elke kip of haan zijn kop verloren is op het hakblok van wat politiek correct is.  Een gender neutraliteit in woordgebruik . waardoor ik male loochenaar mijn tegenstander geen ouwehoer meer mag noemen. Terwijl jonge hoer of schone boer als belediging en  in werkelijkheid de plank volledig misslaat .Waarmee alleen vuile slet of gore  klootzak overblijft . Wat na een kleine operatieve  ingreep  op kosten van de gemeenschap de lading niet altijd volledig dekt.

Dat streven naar gender neutrale berichtgeving pakt ook regelmatig verkeerd uit. Van de week leidde het nog tot innerlijke verwarring . Stond ik te stotteren bij de huisarts.  Kreeg een kleur   als een tomaat. Alleen omdat  ik de assistente van de huisarts  assistent  noemde ondanks haar duidelijke dubbel D.  Dat rijmt niet met en voor mijn gevoel van een erectie naar mijn beeld van de ideale vrouw

 

.Of een ander verwarrend voorval. Ik leefde in de veronderstelling dat de emolumenten van het winnen van een belangrijke literaire prijs naar mijn geslacht, het manlijke, gingen. Terecht dacht ik even als een echte  tijger in de tank van het    male chauvinisme. Blijkt het toch om een vrouw te gaan. Iets met duidelijk andere vormen en uitgangspunten, een andere gevoel – en belevingswereld, die deze prestigieuze onderscheiding gewonnen had. Dat zij vrouw was bleek   voor mij  alleen uit haar voornaam . ( er stond geen plaatje bij). En dat alleen omdat ik ooit zelf een vriendin had die Marieke* heette. Was ik op het verkeerde been gezet door het woord schrijver. Wat vroeger, in mijn lagere schooltijd, alleen werd gebruikt voor de specimen mens met ballen in of aan zijn voortdurend jeukend kruis. Waardoor in mijn opinio communis  dit tot de conclusie leidt dat, de genderneutraliteit als een woordwapenstilstand tussen de geslachten leidt tot een ongekende taalverarming en verwarring. Vooral onder   de jeugd toch al zappend en  tastend in het donker  opzoek naar hun  eigen identiteit in alles wat god verboden heeft..

De naam van de gelukkige winnares van de International Booker Prize 2020 is Marieke Lucas Rijneveld.

 

Met dit alles lijkt het mij nog maar een kleine stap voor een mens , maar een grote stap voor de mensheid *om ook alle kindernamen verplicht gender neutraal te maken. Los te weken van die eeuwige blauwe piemeltjes en roze gleufjes. Te beginnen in Nederland . Dit omdat wij naamloos als de eerste uber- gutmenschen graag politiek correct in alles voorop lopen. Aanstoot nemen aan alles en iedereen die niet in de pas loopt met het kuddegedrag. .

Of neem de uitdrukking ‘een mens is net zo oud als hij zich voelt. welk mens? Adam soms? Houd ik mij aan de nieuwe LHBTI regels wordt het ; Een mens is wat hij zich voelt. Wat tot de meest absurde redeneringen leidt. Een mens kan zich wel Jezus voelen . Napoleon of Alexander de grote ! Willem Alexander als 4de keuze! Alhoewel die nog niet in de top 10 van persoonsverwisseling in het gekkenhuis staat. Kortom je kunt je wel van alles voelen of menen dat je bent zonder ooit als man noch als vrouw de kans te krijgen vorm te geven aan je allermooiste natte dromen. De stoute verwachting om daarin je ware Amalia tegen het lijf te lopen.

Zo wordt mij uit louter laffe goedheid en medelijden met wat niemand wil zijn de vrijheid ontnomen om anderen te vervloeken en tot in hun ziel te kwetsen . Blijf ik steken bij verdomme . Verdoem ik gedwongen mijzelf zonder te weten wie of wat ik ben. Nog worden kan!

Ga ik mij daar aan houden ? Aan deze nieuwe regel ? Als schrijver! Maatregelen om legitiem je seksuele identiteit van kop tot kruis in het zand te kunnen steken ? Kort maar krachtig! Aan me ballen. Aan me gender neutrale hoela! A; ik denk namelijk nooit twee keer na voordat ik een krachtterm bezig . Daarnaast; een beetje scheldwoord is als het goed klinkt naast een dolk in de rug een spontane taalimprovisatie. De scherpe stiletto in de handen van de woordkunstenaar Brutus. Een ware literaire vondst. Draagt daardoor bij aan de taalontwikkeling van het opgroeiende kind. Zonder vrouwelijke uitgangen loopt een kind , verdwaald in een wereld zonder enige keuze ,een tegennatuurlijke leerachterstand op

B ; Als de meest populaire vloek GVD. gender neutraal moet worden kan God zeker van zijn dagen niet  tot een liefhebbende  vrouw transformeren . Blijft zijn geslacht voor eeuwig hangen midden in het ongewisse van dat van gewone stervelingen . Een geslachtsverandering waar ik op mijn leeftijd stiekem op hoop. Voor warm loop met tegenwoordig het kruis van mijn wollen pyamabroek  op mijn knieën. Zeker nu de hemel stapje voor stapje dichterbij komt . Ik wil toch niet de hele resterende eeuwigheid tegen de verlopen kop van een ouwe kerel aankijken ! Hoe heilig of wie zijn vader hij ook is. Nee dan  heb ik daarboven toch liever  uitzicht op een vrouw  in haar rol als  de laatste  Heilige Maagd.

Rest mij nog één geslachtloze vraag ; waarom is de duivel in de hel op al die plaatjes en in al die verhalen toch altijd een man ? Is dat soms de 2000 jaar oude zoetjes wraak van het zwakke geslacht? Of omdat duivelinnen hier op aarde al jong leren de zwakke kanten van mannen te bespelen. Op elke leeftijd   het geleerde in praktijk brengen door het geslacht van de liefde te benoemen naar hun eigen aard. Dat geldt; hoe vromer de man hoe groter zijn geloof des te groter zijn angst voor een echte vrouw.

 

Strikt persoonlijke  Conclusie ; Ik houd van vrouwen, die in alles  wie zij zijn of wat zij doen sterke vrouwen blijven. Ben ik, geloof ik, als kind  toch op zoek naar de eeuwige moeder met cup dubbel D om  het beest in mij  bij te voederen.

 

Ludo